Yhteistyö muiden toimijoiden kanssa 2010

Yhdistys on osallistunut 11 erilaiseen yhteistyökumppaneidensa järjestämään tapahtumaan. Lisäksi yhdistys on säännöllisesti ollut mukana Espoon vapaaehtoisjärjestön verkostotapaamisissa ja valikkoryhmän kokouksissa.

Yhdistys on järjestänyt yhdeksän (9) erilaista tapahtumaa Viherlaakson ja Entressen kirjastoissa. Espoon kulttuurilautakunnan jäsen Jani Tiainen kertoi ”Säästöjen vaikutuksesta sivistystoimeen” ja sosiaali- ja terveyslautakunnan puheenjohtaja Johanna Värmälä kertoi aiheesta ”Espoon terveyspalvelujen tulevaisuus”. Seminaari ”Iloa ja voimaa kulttuurista” toteutettiin yhdessä Viherlaakson palvelutalon kanssa, ”Sukupolvet yhdessä” –näyttely ja seminaari Entressen kirjastossa. Isovanhempien, vanhempien ja lasten yhteinen kolmipäiväinen taide leiripidettiin Isnäsissä yksityiskodissa.

Lisäksi yhdistyksen jäsenet ovat järjestäneet seitsemän (7) omaa näyttelyä: ”Näkökulmia” (Sellon kirjasto), Yhteisnäyttely Jorvin sairaalan ala-aula, ”Uudet torit haltuun” Sellon kirjasto, ”Nähdystä kuvaksi” Tapiolan kirkko, Orivesiryhmä Tuusulan Rantatien galleria, ”Sukupolvet yhdessä” Entressen kirjasto ja ”Iloa kesästä” Viherlaakson kirjasto.

Yhdistys on kertonut omasta toiminnastaan kahdeksassa (8) tapahtumassa. Näitä toimijoita olivat Espoon 4V-hanke ja Helsingin 4V-hanke (Välitä, Vaikuta, Viihdy ja Voi hyvin), Länsimäen asukasilta, Viherlaakson kirjaston ”Avoimet ovet” –tapahtuma ja  kaksi lehdistötilaisuutta. Lisäksi Singaporen presidentti Nathanin valtiovierailun yhteydessä ministeri Lim seurueineen tutustui Toimivat Seniorit ry:n toimintaan ja vieraili muutaman seniorijäsenen kotona.

ppsingap1.jpg

Kuva. Singaporen ministeri Lim tutustuu Toimivat Seniorit ry:n toimintaan, taloyhtiön kerhohuoneeseen, rantasaunaan ja tenniskenttään

Takaisin vuoden 2010 vuosikertomuksen sisällysluetteloon