Kulttuuripalvelut

Espoosta löytyy useita paikkoja, joissa on vaihtuvia taidenäyttelyitä kuten Galleriat: Aarni, Espoonsilta ja Villisika sekä Espoon kulttuurikeskus, Karatalo, Espoo Kunsthalle, Immu Galleria jne. Mistään ei löydy näiden näyttelypaikkojen luetteloa yhteystietoineen ja kulkuyhteyksineen.

Aloite 18. Kootaan yhtenäinen luettelo Espoon vaihtuvista näyttelypaikoista yhteystietoineen, osoitteineen ja kotisivuineen. Näistä kootaan sopivia tutustumiskohteita yhdellä kertaa kierrettäväksi. Näyttelypaikkojen reitit vastaavat tavallaan kaupunkipolkuja, mutta kohteena ovat vaihtuvat taidenäyttelyt.

VASTAUS/PALAUTE

Kiitos viestistä ja kehitysehdotuksesta! Espoon kaupunki tuottaa vain pienen osan kulttuuripalveluista itse ja suuren osan palveluista tuottavat avustettavat ja muut yhteisöt. Toivettanne koko kaupungin kattavien vaihtuvien näyttelytietojen kokoamisesta on tällä hetkellä vaikea toteuttaa, koska emme välttämättä saa tietoa kaikista näyttelyistä. Pyrimme mahdollisuuksien mukaan kannustamaan näyttelyiden järjestäjiä ilmoittamaan tapahtumansa kaupungin tapahtumakalenteriin, jossa ne ovat kaikkien asukkaiden nähtävissä sijaintitietoineen. 

Ystävällisin terveisin, Sanni Huvinen/viestintäsuunnittelija/kulttuurin tulosyksikkö 

 

Takaisin kannanotteisiin 2015