Vuosikertomus 2012

6 Julkaisutoiminta ja verkottuminen

Vuoden 2012 aikana on julkaistu uusi yhdistyksen esite ja Toimivat Seniorit ry:n jäsenet ovat tuottaneet omista kuvistaan neljä uutta valokuvakirjaa (ks. omakuvapiiri) .

Facebook-sivustot  eli naamakirjat. Kymmenellä Toimivat Seniorit ry:n jäsenellä/vastuuhenkilöllä on oma facebook – naamakirja -sivustonsa.  Yhdistyksen jäsenien kavereita on 1072, muilla yhdistyksen toimintaan liittyvillä senioreilla 2467 kaveria eli yhteensä yhdistyksen toimintaan liittyvillä senioreilla on kosketuspintaa 3539 senioriin.  Senioreilla on facebook-kavereita paitsi Suomessa, myös Ruotsissa, Norjassa, Englannissa, Irlannissa, Saksassa, Itävallassa, Italiassa, Turkmenistanissa, Kanadassa ja USA:ssa. (koottu 19.3.2012)

 Yhdistyksen kotisivu internetissä . (http://toimivatseniorit.palvelee.fi)  Sivustolla tiedotetaan yhdistyksen tavoitteista, säännöistä, toimintaperiaatteista, kuukausi- ja viikko-ohjelmasta, tapahtumista, koulutuksesta ja seminaareista, kansainvälisestä toiminnasta, yhdistyksen organisaatiosta, ajankohtaisista asioista, kannanotoista, verkottumisesta, vuosikertomuksesta ja seuraavan vuoden toimintasuunnitelmasta.

Yhdistyksen kotisivuille on kuluvan vuoden aikana tehty 11 707 käyntiä ja sivulatauksia tehtiin 18412 ajanjaksolla  (1.1. – 31.12.2012).  Joka päivä keskimäärin 33 kävijää vieraili Toimivat Seniorit ry:n kotisivulla.

Takaisin vuosikertomus -sivustoon  Takaisin vuosikertomus 2012

Takaisin etusivulle