6 Julkinen toiminta 2016

Takaisin vuoden 2016 vuosikertomukseenvuosikertomuksiin ja etusivulle

Yhdistyksen kotisivulla (http:/www.toimivatseniorit.palvelee.fi) vierailtiin vuoden 2016 aikana 19142 kertaa eli 368 kertaa viikossa tai 53 kertaa vuorokaudessa. Sihteeri päivitti yhdistyksen kotisivuja 26129 kertaa. 

Tiedote yhdistyksen pienryhmien kuukauden ohjelmasta julkaistaan/päivitetään kerran kuukaudessa yhdistyksen kotisivulla, lähetetään s-postina jäsenille ja yhteistyökumppaneille ja jaetaan paperikopiona niille jäsenille, joilla ei ole s-postia. 

Matkoja maailmaan -piirin tapaamiset kerran kuukaudessa syksyllä 2016 Karatalossa olivat avoimia kaikille Turkin, Irakin, Intian ja Japanin kulttuurista ja kirjallisuudesta kiinnostuneille. Yhteyshenkilöitä lukuunottamatta kaikki varsinaiset osallistujat eivät olleet yhdistyksen jäseniä. 

Yhdistyksen puheenjohtaja Helena Allahwerdi ja sihteeri Pirkko Liikanen esittelivät yhdistyksen toimintaa 1) Lauttasaaren senioritalon asukasfoorumissa, 2) Järvenpään Myllytien toimintakeskuksen iltapäiväseminaarissa, 3) Omnian lähihoitajakoulutuksessa ja 4) Yleislääketieteen ja perusterveyden huollon osaston järjestämässä koulutustilaisuudessa. 

 

Takaisin vuoden 2016 vuosikertomukseenvuosikertomuksiin ja etusivulle