Toimivat Seniorit ry:n organisaatio 2019

Hallituksen jäsenet

Puheenjohtaja Helena Allahwerdi, hwerdi(at)gmail.com

Varapuheenjohtaja Ulla Lumme, ulla.m.lumme@luukku.com

Jäsen Oili Suominen, oili.suominen@welho.com

Jäsen Eija Pokkinen, eijapok@gmail.com

Hallituksen varajäsenet

Mirja Järvenpää, VLR 10, C

Rahastonhoitaja ja sihteeri Pirkko Liikanen, pirkkoliikanen(at)gmail.com


 
organisaatio12.jpg

tpiste3.jpg

 Yhdistyksen organisaatiomalli

 Yksityisen toimintapisteen malli

Vuoden 2008-2009 aikana toiminta keskittyi yhdistyksen ensimmäisen toimintapisteen kehittämiseen,  As Oy Säästökehän toimintaan.  

Toimintapisteet järjestyvät Toimivat Seniorit ry:n tavoitteidenperiaatteiden ja sääntöjen mukaan. Yhdistys on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton.

Koulutus- ja julkisiin tilaisuuksiin kaikki jäsenet ja kaikki asiasta kiinnostuneet ovat tervetulleita osallistumaan.  Toimivien Senioreiden yhteistyökumppanit hyödyttävät kaikkia toimintapisteitä ja niiden jäseniä. 

Syksyllä 2008 käynnistettiin seminaarit yhteistyökumppanien kanssa. Kansainvälistyminen vuorostaan käynnistyy, kun loka-marraskuussa 2008 tuli kaksi itävaltalaista harjoittelijaa Innovet-hankkeesta As OY Säästökehän toimintapisteeseen harjoittelemaan.

Uusi paikallinen toimintapiste käynnistyy aina aloittamalla keskustelut As. Oy:n tai lähialueen asukkaiden kanssa, joista valitaan johtoryhmä. As Oy:n tai lähialueen toimintapiste valitsee itselleen nimen ja liittyy Toimivat Seniorit ry:hyn. Vapaamuotoiset toimintaryhmät/-piirit toteutetaan asukkaiden toiveiden mukaan. Jokainen toimintapiste toimii itsenäisesti ja yhteistyössä muiden toimintapisteiden kanssa. 

 

Lähteet: Helena Allahwerdi ja Pirkko Liikanen 2008. Oma taloyhtiö senioreiden toimintakeskuksena. Toimivat Seniorit ry:n julkaisuja 1.

www.toimivatseniorit.palvelee.fi

 Vuosikertomuksiin    Etusivulle